Πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική ο κ.Βασιλόπουλος & ο κ.Μαρινάκης

2023-07-13

⚜️ Το προηγούμενο διάστημα γίναμε όλοι μας μάρτυρες της πολιτικής ποιότητας του αυτοδιοικητικού συνδυασμού του κ.Βασιλόπουλου. Και αυτό, διότι το συντριπτικό ποσοστό των υποψηφίων (συμβούλων & προέδρων κοινοτήτων) που ανακοινώνει στα μέσα ενημέρωσης ο κ.δήμαρχος Καλαμάτας συνδέεται (είτε άμεσα, είτε με σχέση 1ου βαθμού) με οικονομική συναλλαγή ή έμμισθη θέση με το δήμο Καλαμάτας. 

⚜️ Αυτό δεν είναι ούτε άσκηση πολιτικής κ. Βασιλόπουλε, ούτε προγραμματική πρόταση είναι, ούτε αγάπη για την πόλη μας. Σε αυτήν την πολιτικά νοσηρή και ντροπιαστική εικόνα για το δήμο Καλαμάτας, έρχεται να προστεθεί και το κάλεσμα για διαγραφή χρεών ύψους άνω των 9,7 χιλιάδων ευρώ σε πρόσωπο το οποίο συνδέεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (προεκλογικά) με τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό του κ.Θανάση Βασιλόπουλου. 

⚜️ Η αυταπόδεικτη κακοδιαχείριση της δημοτικής περιουσίας, για ίδιον οικονομικό (αφενός) και πολιτικό (αφετέρου) όφελος, είναι αυτή που οδηγεί στην αύξηση των δημοτικών τελών του συνόλου των ψηφοφόρων του δήμου Καλαμάτας, οι οποίοι δημότες αυτή τη στιγμή πληρώνουν διπλάσια τιμή για ύδρευση & αποχέτευση (ΔΕΥΑΚ) από αυτή της Αθήνας.

⚜️ Το 80% των συμπολιτών μας που αντιλαμβάνονται την πολιτική με σοβαρότητα στη βάση ενός προγραμματικού σχεδιασμού με στόχο το κοινό καλό, με αξιοπρέπεια και σύνεση, τον Οκτώβριο του 2023 να καταδικάσουν με την ψήφο τους και να απομακρύνουν από τα δημόσια αξιώματά τους τον κ.Βασιλόπουλο και τον κ.Μαρινάκη της δημοτικής παράταξης "Δημιουργική Πρωτοβουλία" για τα παραπάνω και τα ακόλουθα. 

⚜️ Τις βλέπουμε όλοι και όλες τις "δημιουργικές σας πρωτοβουλίες" κ. Βασιλόπουλε και ειλικρινά θα έπρεπε να ντρέπεστε για το πολιτικό σας ήθος. Δε θα σχολιάσουμε τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες σε μισθωμένο ακίνητο του δήμου Καλαμάτας.

Αυτός είναι ο ρόλος του αντιδημάρχου οικονομικών & αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας κ. Μαρινάκη;