2η Πρόσκληση Χειλά σε Βασιλόπουλο για δημόσιο διάλογο

2023-04-07

⚜️ Δεύτερη επίσημη πρόσκληση θα απευθύνει σήμερα 07 Απριλίου 2023 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Χειλάς στον Θαν. Βασιλόπουλο, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στις 19:00, για τη διεξαγωγή ενός δημόσιου διαλόγου σε τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας, ώστε να συζητηθούν δημόσια τα προβλήματα του Δήμου μας. Ακολουθεί η δήλωση - πρόσκληση του κ.Χειλά:


Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Καλαμάτας, αγαπητέ κ. Βασιλόπουλε,

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω για δεύτερη φορά σε έναν ελεύθερο δημόσιο διάλογο σε τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας. Η πρόσκλησή μου έχει να κάνει με τη σημασία της συμμετοχής σας στον δημόσιο λόγο, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η παρουσία σας σχεδιάζεται να ενισχύσει τους πολίτες και τις κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας.

Όπως γνωρίζετε, οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σημαντικά ζητήματα και προβλήματα που απαιτούν την προσοχή και τη συμμετοχή όλων μας. Σκοπός του διαλόγου αυτού είναι να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε κοινές λύσεις σε αυτά τα καταγεγραμμένα και πολύ συγκεκριμένα προβλήματα.

Αναφορικά με τη μορφή του διαλόγου, σας προτείνω μια σύντομη εισαγωγή από εσάς και από εμένα για τις υποψηφιότητές μας και στη συνέχεια μια ανοιχτή και πολιτισμένη συζήτηση επιχειρημάτων, όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τις θέσεις μας, ώστε να εκφράσουν την πολιτική τους βούληση την ημέρα των εκλογών με πλήρη πληροφόρηση. Η διάρκεια του διαλόγου σας προτείνω να είναι περίπου μία ώρα.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτόν τον δημόσιο διάλογο, ορίζοντας την ημέρα και την ώρα του διαλόγου. Σας παρακαλώ να δώσετε στους πολίτες του Δήμου μας και στους 25 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους σας την τιμή της παρουσίας σας. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη για την πληροφόρηση της κοινότητά μας και θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων σε ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Παραμένω διαθέσιμος και έτοιμος.


Με εκτίμηση,

Χειλάς Παναγιώτης

Υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας - Υπ. Διδάκτωρ ΕΜΠ

Νέα Δυναμική #2023

Δήμος Καλαμάτας

www.neadynamiki.com

Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα