Υπ. Δήμαρχος


Χειλάς Θ. Παναγιώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας


⚜️ Ονομάζομαι Χειλάς Παναγιώτης του Θεοδώρου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Καλαμάτας, όπου και ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 5ο Ενιαίο Λύκειο Καλαμάτας.

⚜️ Σπούδασα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι Υπ. Διδάκτωρ στον τομέα της Διοίκησης & της Επιχειρηματικότητας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και επιχειρηματίας στον κλάδο του Fintech, έχοντας ιδρύσει 3 επιχειρήσεις. 

⚜️ Είμαι συγγραφέας δύο βιβλίων και έχω δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κρίση, στον τομέα της επιχειρησιακής έρευνας και της ενεργειακής πολιτικής. Έχω εξειδικευτεί στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στο Μ.Ι.Τ. των Ηνωμένων Πολιτειών.

⚜️ Έχω δύο αδέλφια, τον Χαράλαμπο Χειλά, επιχειρηματία και διπλωματούχο της Σχολής Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πολυτεχνείου, και τον Βασίλειο Χειλά, πτυχιούχο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ειδικευόμενο καρδιολόγο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών.


Ο Δήμος Καλαμάτας το έτος 2023 αλλάζει πρόσωπα και πρακτικές που ανήκουν στο χθες. Μπαίνουμε στην εποχή της τεχνογνωσίας, της διοικητικής μεταρρύθμισης και της πολιτικής συνέπειας. Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης αυτής, ζητάω την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.