ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

⚜️ Η πόλη μας σηματοδοτεί την αναγέννηση του σύγχρονου ελληνικού έθνους. Ζούμε σε μια περιοχή που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Είμαστε ένας δήμος με απεριόριστες δυνατότητες. Οραματιζόμαστε μια Καλαμάτα με ισχυρή οικονομία και επαρκή πολιτική προστασία. Οφείλουμε και πρέπει να διασφαλίζουμε καθημερινά την ευημερία των συμπολιτών μας. Είμαστε...

⚜️ Θεσμική επίσκεψη στη Μητρόπολη και στα σώματα ασφαλείας (Στρατό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του συνδυασμού Νέα Δυναμική, με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Χειλά να ακούει και να καταγράφει τις ανάγκες και τις προοπτικές ανάπτυξης κάθε επιχειρησιακού κλάδου.

⚜️ Η "Νέα Δυναμική" τοποθέτησε το περίπτερο ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου μας στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Σας περιμένουμε για να σας παραδώσουμε:

1. Προσκλήσεις για την ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή, 24.09.2023, και

⚜️ Σας περιμένουμε στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή 24.09.2023 στις 19:00 για να σας μιλήσουμε για μια Καλαμάτα σύγχρονη και αναπτυσσόμενη! #εκλογές2023 #neadynamiki

⚜️ Η ακόλουθη δήλωση του εν ενεργεία Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα μας προβλημάτισε έντονα και ανέδειξε στις νεότερες γενιές την ανάγκη για αλλαγή στο πολιτικό σύστημα που λυμαίνεται τον δημόσιο βίο. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ένας από τους λίγους, που έχει το θάρρος και το πολιτικό εκτόπισμα να προτείνει και να υπερασπίζεται την αλλαγή αυτή.